• Vi har opparbeidet en solid kompetanse, og holder oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen i markedet. Vi har trygge kontakter i Tyskland, som hjelper oss med tilgang til biler med høy kvalitet.
  • Vi har til enhver tid 60-90 biler på lager. I tillegg har vi som mål å alltid ha inne noen spesielle biler med høyt utstyrsnivå til kunder med genuin interesse. Det er viktig for oss at du som kunde kan bestille bil etter ditt behov, vi bestrever å oppfylle kundens ønsker, og importerer din bil for deg.
  • Vi setter fokus på personlig service, og stiller opp 100% for våre kunder.
  • Vi skal alltid kunne tilby den mest gunstige finansieringen som er i markedet. Gjennom lang erfaring viser det seg at totalsummen for bilen ikke nødvendigvis er det viktigste, men den månedlige kostnaden. Prestmarken Bil løser dette ved gunstige finansieringsmuligheter som utvidet billån, leasing, eller restverdilån.

Per Halvor Prestmarken er gründeren av Prestmarken Bil. Han er utdannet bilingeniør, og startet sin karriere i bilbransjen hos Tronrud Bil (nå Bilia) i 1996. Etter å ha jobbet med en av Norges mest ekspanderende bilforretninger, var et naturlig neste steg å etablere egen forretning, og Prestmarken Bil ble en realitet i 2003. Per Halvor er i dag partner og selger.

Espen Bakken er utdannet tekniker, og jobbet som selger for Harald Huysman Karting AS fra 2003 frem til våren 2005. Espen begynte i Prestmarken Bil som selger våren 2005, og gikk inn som partner i driftselskapet i januar 2008. Han har i tillegg til en utrolig interesse for bil, en serviceminded og strukturert personlighet som passer perfekt i denne bransjen. Espen har vært med på å forme Prestmarken Bil til det firmaet det er i dag. Espen er i dag daglig leder.

Borghild Lindstad er regnskapsfører, og har jobbet med regnskapet til Prestmarken Bil siden 2004. Den gang jobbet hun hos Haugen Regnskap AS, men etter hvert som bedriften vår vokste, så vi behovet for at Borghild ble en del av vårt team. Hun jobber nå i en 80 % stilling hos Prestmarken Bil.

Pawel Krol er butikk koordinator og har ansvaret for logistikk, klargjøring og dekkhotell/dekkskift. Han er genuint opptatt av å gjøre det lille ekstra, og har nå mange års erfaring fra polering/rubbing og bilklargjøring.

Asgeir Asgeirsson jobber som serviceansvarlig på serviceavdelingen til Prestmarken Bil.
Han har med seg Michael Jan Chimelinski (alias MIKE) og sammen har disse bred erfaring med elektronikk, motorteknikk og mekanikk på europeiske biler. De har spesialisert seg på girkasse flushing og montering av ekstrautstyr som skiboks, tilhengerfeste, ekstralys og motorvarmere i tilegg til at de holder bilparken våres operativ til enhver tid.

Laila Odden er vår trofaste renholder, som holder gulv og kontorer skinnende rene.

Deloitte er ansvarlig revisjonsselskap, og har vært samarbeidspartner siden 2003 (den gang Samarbeidende Revisorer)

 

Airport service

 


 

Flyvende kunder hentes kostnadsfritt på Gardermoen og Torp Flyplass ved kjøp av bil.
For mer informasjon om denne tjenesten, ta kontakt på telefon 32 13 19 19

 

 

Hente og levere tjeneste

 


 

Vi henter og leverer bilen etter avtale alle dager, i forbindelse med service, vedlikehold eller garantiarbeide.
Denne tjenesten koster fra kr 300,-.

Ved behov, kan vi også tilby gunstig avtale på leiebil fra Avis, den tiden bilen er inne hos oss.

 

Komplett bilpakke

 


 

Vi leverer en komplett bilpakke med gunstig forsikring, garanti og finansiering.
Ring oss for et uforpliktende tilbud.
Telefon 32 13 19 19